ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

Η ολική αρθοπλαστική του γόνατος είναι μια επέμβαση κατά την οποία ολόκληρη η άρθρωση η οποία έχει φθαρεί (αρθρίτιδα) αντικαθίσταται με τεχνητά μεταλλικά μέρη για να σταματήσει ο πόνος και να βελτιωθεί η κινητικότητα του γόνατος.

Είναι μια από τις πιο ραγδαία αυξανόμενες σε συχνότητα επεμβάσεις στον κόσμο και πλέον εφαρμόζουμε πρωτόκολλα Fast Track δλδ. ο ασθενής παίρνει εξιτήριο σε 1-3 μέρες.

Ο Δρ Παναγή χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικό σύστημα NAVIO το οποίο είναι το μοναδικό στη Κύπρο και ένα από τα λίγα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το αποτέλεσμα του ρομποτικού χειρουργείου είναι η πολύ μεγάλη ακρίβεια στην τοποθέτηση της καινούριας άρθρωσης, η διόρθωση του άξονα του σκέλους βάση μετρήσεων του ηλεκτρονικού υπολογιστή, η μικρότερη τομή, λιγότερη απώλεια άιματος και μικρότερος μετεγχειρητικός πόνος.

Επίσης ο ιατρός προσφέρει στους ασθενείς του την δυνατότητα αρθροπλαστικής με custom made 3D εργαλεία σχεδιασμένα για κάθε ασθενή ξεχωριστά

Ο Δρ Παναγή ασχολείται ιδιαίτερα με τις νέες τεχνολογίες για τις αρθροπλαστικές γόνατος από το 2010 και ακολουθεί την εξέλιξη τους τακτικά σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις κάθε χρόνο.

 

Copyrights © Dr Constantinos Panayi Orthopedic Surgeon. Designed and powered by B3